Onze service
de eerste keuze
voor uw zaak

Karsten Staiger, Professionele Fotograaf
Deze ondernemingen vertrouwen al op ons:
0 klanten
0 professionele fotografen
0 internationale galeries

Alle voordelen voor zakelijke klanten in één oogopslag

Advies van experts inbegrepen

U wilt weten welke producten bij uw voorstellingen zouden kunnen passen? Onze experts staan u telefonisch met raad en daad terzijde onder nummer 02 8085469 (ma-vrij 10-18 uur) of per e-mail.

Exclusieve prijscondities

Als zakelijke klant profiteert u van aantrekkelijke prijscondities. Afhankelijk van de omvang van uw opdracht biedt ons business-programma de vijf niveaus brons, zilver, goud, platinum en diamant.

Made in Germany

We kopen onze materialen exclusief bij merkfabrikanten: onze fotopapieren, fotolijsten, lijsten met passe-partout en canvassen. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige producten, kunnen we u telkens weer de hoogste standaard aan beeldresultaat garanderen, tientallen jaren lang.

Testprint

Bestel uw fotoafdrukken als testprint met watermerk met een prijsvoordeel tot 60% en overtuig u zelf van de kwaliteit van uw gewenste WhiteWall-product.

Snelle productie

Wij belonen uw trouw als zakelijk klant: uw opdracht heeft bij WhiteWall hoogste prioriteit – ook bij de bewerking.

Geen verzendkosten

Vanaf het kortingsniveau GOLD wordt uw bestelling altijd zonder verzendkosten geleverd.

Individueel wensformaat

U wilt foto's ophangen aan de zuilen in uw hotellobby of uw restaurant, maar standaardformaten passen absoluut niet? Bij WhiteWall geen probleem – wij vervaardigen uw werk in uw individuele wensformaat en op de centimeter nauwkeurig!

Zekerheid van de 100-voudige testwinnaar

Meer dan 100 gewonnen tests en aanbevelingen bevestigen onze kwaliteit en professionaliteit. Maar ook de meer dan 21.500 professionele fotografen en 380 internationale galeries, die altijd weer opnieuw voor WhiteWall kiezen.

5 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en willen graag dat u tevreden bent. Daarom krijgt u 5 jaar garantie op al onze producten.

Neutrale verpakking

Wat u ook bij ons bestelt, wij respecteren uw zakengeheim als wederverkoper en leveren u alle producten in een neutrale verpakking.

Art-Security-verpakking

Onafhankelijk van de verzendoptie die u kiest, krijgt u altijd onze beschermende kunstverpakking.

WhiteWall Stores

Sie haben Fragen zu größeren Projekten (ab 3.000 €)? Wir finden gemeinsam mit Ihnen Lösungen.

WhiteWall New York

474 West Broadway
New York, NY 10012
E-mail: NewYork@whitewall.com
Hours of Operation:
Mon - Sat: 10am - 7pm
Sun: 12 - 6 pm

WhiteWall Duistland

Berlin - Duesseldorf - Munich - Hamburg
Meet us in Germany

Neemt u contact op met onze klantenservice! ( * verplicht veld)

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens. Uw gegevens worden alleen strikt geoormerkt voor het verwerken en beantwoorden van uw verzoek. Verdere informatie is te vinden in het privacybeleid.

Onze referenties

LUMAS

Ook internationaal gerenommeerde kunstenaars waarderen onze fotoproducten. De gerenommeerde Editiegalerie LUMAS werkt bij de ontwikkeling van haar kunstfoto's en hun afwerking samen met het fotolab WhiteWall, waaraan ook toonaangevende internationale galeries hun fotokunst toevertrouwen.

RESTAURANT TIM RAUE

Sluit u aan bij de kring van onze enthousiaste klanten, zoals bijv. de sterrenkok Tim Raue, die zijn restaurant in Hotel Adlon Berlijn met indrukwekkende kunstfoto's van de LUMAS Editie inrichtte. Alle daar gepresenteerde werken zijn in het WhiteWall fotolab vervaardigd met behulp van de modernste methodes.

CARSTEN SANDER

Voor zijn project Heimat. Deutschland - Deine Gesichter (Vaderland. Duitsland - Jouw gezichten) portretteerde de Berlijnse fotograaf Carsten Sander niet alleen prominente personen en politici zoals Egon Bahr, Iris Berben, Hans-Dietrich Genscher of Markus Lanz, maar ook daklozen, scholieren of huisvrouwen. Om de directheid van zijn portretten te accentueren koos Sander voor de afwerking van zijn werken de traditionele canvasprint van WhiteWall.

Meer dan 100 onafhankelijke tests door bekende tijdschriften: