Snel. Eenvoudig. WhiteWall.

Wij willen dat alle fotoliefhebbers snel, gemakkelijk en handig online tot een perfecte afbeelding kunnen komen. Goedkoop en dankzij moderne techniek in foutloze kwaliteit. Daarom hebben wij de express-bestelservice WhiteWall ontwikkeld. Hier kan echt iedereen - ook zonder veel van fotografie of software te weten - zijn favoriete beelden als perfecte fotoposter bestellen, heel eenvoudig, in een klein aantal klikken. Indien gewenst natuurlijk ook in een lijst, op plaat, op aluminium, achter acrylglas, hars of als canvas. Inclusief fotobewerking, meerluikfunctie en vele special effects - bij ons zonder zware softwaredownload. Op be.WhiteWall.com vindt iedereen heel snel en eenvoudig precies de gewenste foto-afwerking. Maar nu weer snel terug naar uw foto's.
fotobewerking voor uw fotoprint
Altijd goed in beeld

Bij WhiteWall krijgt u altijd de foto die u wilt. Uitsnede kiezen, horizon recht trekken, kleurwaarden corrigeren, afbeeldingseffecten toepassen - dit alles en nog veel meer doet u op WhiteWall direct online met maar enkele klikken. Speciale software voor fotobewerking heeft u niet meer nodig. Hetzelfde geldt voor aantrekkelijke meerluiken: maak met één klik van uw foto een meerluik met 2 tot 16 elementen. Voor de perfecte kleurenweergave gebruiken wij als enige online-lab ook op het gebied van fotobewerking de kleurprofielen die in de foto ingesloten zijn en geven we deze correct weer. Met onze ruimtelijke weergave van uw foto in uw woonomgeving kunnen we zelfs een indruk geven van hoe uw geselecteerde grootte werkt. U ziet: wij doen alles om u in enkele stappen precies de foto die u wilt (in optimale vergroting) in handen te geven.


Online fotolab met kwaliteit
Passie voor foto's zonder compromissen

Al uw bestellingen bij WhiteWall worden in ons WhiteWall-lab verwerkt. Dit is een gerenommeerd vaklab dat foto's vergroot, inlijst en lamineert voor 380 galeries en meer dan 21.500 professionele fotografen. We zijn er erg trots op al jaren de werken van de bekende reproductiegalerie LUMAS te produceren (LUMAS heeft 15 vestigingen in Duitsland en vindt u ook via www.be.lumas.com). LUMAS vertegenwoordigt 160 kritische kunstenaars, die de allerhoogste kwaliteit voor hun werk willen. De laatste maanden zijn we in toonaangevende vakbladen maar liefst 45x tot favoriet uitgeroepen: "Prints van zo'n schitterende kwaliteit dat het pijn doet aan de ogen", schreef de FAZ over ons. En uw poster wordt door precies dezelfde vakkundige handen en door dezelfde machines vervaardigd.


Perfecte fotoprint zonder meerprijs
Perfectie zonder meerprijs

Absolute perfectie is al jaren ons motto en tegelijkertijd onze drijfveer. Resultaat: tot nu toe meer dan 218.000 tevreden klanten. Mensen vragen ons vaak hoe wij een kwaliteit waarover een hele branche het heeft, voor aantrekkelijke en lage prijzen kunnen aanbieden. Dat kunnen we door grote inkoopvolumes van vele fotoliefhebbers te bundelen. Zo kunnen we een half jaar vooruit bij producenten van bijvoorbeeld aluminium of acrylglas altijd de beste prijzen krijgen. En waar het kan, zetten we bovendien de modernste technologieën in. Altijd met hetzelfde doel: perfectie voor een voordelige prijs, dag in dag uit, jaar in jaar uit.


Foto's afdrukken tegen voordelige prijzen en de beste kwaliteit
Hightech en handwerk

Alexander Nieswandt, onze oprichter en directeur, voltooide
25 jaar geleden een opleiding tot fotograaf. Sindsdien is hij in de fotobranche werkzaam, en heeft hij de huidige technieken en processen mede vormgegeven, geoptimaliseerd en verder verfijnd. Toen hij jaren geleden WhiteWall oprichtte, verzamelde hij voor het inlijsten en het verlijmen met siliconen mensen met een passie voor fotografie om zich heen, die nog weten wat ambachtelijke kwaliteit is en genieten van goed werk. Tegelijkertijd investeerde hij in de nieuwste technologie: laserbelichter voor papier van 1,8 m breed, grote ontwikkelunits, CNC-frezen die uitvoeringen met aluminium of acrylglas snijden en polijsten. Het is deze synthese tussen hightech en handwerk die tot ons hoge kwaliteitsniveau en onze verbazend lage prijzen leidde.


Express-levering voor fotoprints
Fotografie vraagt om vertrouwen

Wij zijn overtuigd van wat we doen. En wij hebben een passie voor ons vak. Daarom nodigen we u graag uit om onze producten beter te leren kennen. We hebben ons aanbod voorzien van uitgebreide garanties: We bieden u de beste prijs, of u krijgt het verschil dubbel terug. Tevredenheidsgarantie: bij een fout drukken we de foto gewoon opnieuw af. 5 jaar garantie op alle producten. En om alles goed aan te laten komen, versturen we uw foto's uitsluitend in onze speciaal ontworpen veiligheidsverpakking voor kunst. Daar kunt u op vertrouwen.* Tot vier weken na online bestelling van eigen beelden bij vergelijkbare uitvoering