Fotografie vraagt om vertrouwen

Wij zijn overtuigd van wat we doen. En wij hebben een passie voor ons vak. Daarom geven we op onze producten een aantal garanties. Wij bieden u de beste prijs, of u krijgt het dubbele verschil terug! Tevredenheidsgarantie: bij een fout drukken we de foto gewoon opnieuw af. En daarnaast krijgt u op alle producten nog 5 jaar garantie - daar kunt u op vertrouwen. Hoe we dat doen? Dat leest u hier:

Fotolab: als beste getest en leverancier van professionele fotografen
Geen compromissen: daarom hebben we meer professionals als klant dan elk ander lab

Alle bestellingen bij WhiteWall worden in ons WhiteWall-lab bewerkt. Dit is een gerenommeerd vaklab dat foto's vergroot, inlijst en lamineert voor 380 galeries en meer dan 21.500 professionele fotografen. We zijn er erg trots op al jaren de werken van de bekende reproductiegalerie LUMAS te produceren (LUMAS heeft 15 vestigingen in Duitsland en vindt u ook via be.lumas.com). LUMAS vertegenwoordigt 160 kritische kunstenaars, die de allerhoogste kwaliteit voor hun werk willen. De laatste maanden zijn we in toonaangevende vakbladen maar liefst 70x tot favoriet uitgeroepen: "Prints van zo'n schitterende kwaliteit dat het pijn doet aan de ogen", schreef de FAZ over ons. En uw beeld wordt door precies dezelfde vakkundige handen en door dezelfde machines vervaardigd.
naar de testartikelen

fotobewerking
Foto's eenvoudig online bewerken

Wij willen u dat u snel en gemakkelijk tot een perfecte afbeelding kunt komen. Daarom hebben we de fotobewerking ontwikkeld: U kunt de uitsnede veranderen, uw beeld opnieuw uitlijnen of het wat creatiever aanpakken en één of meer van onze 20 effecten gebruiken. Fotobewerking is kinderlijk eenvoudig te gebruiken, u hoeft geen software te installeren en u hebt geen speciale kennis over fotografie nodig. Zo maakt u met maar een paar muisklikken van uw mooiste foto's perfecte beelden. Ga hier naar de fotobewerking.

Online fotolab met kleurprofiel
Wij vinden Color Management belangrijk: zo kunt u al op uw beeldscherm zien wat u van ons krijgt

Uw beeld online perfectioneren; dat kan bij WhiteWall in een handomdraai: Uitsnede selecteren, horizon rechttrekken, kleurwaarden corrigeren, afbeeldingseffecten toepassen - bij WhiteWall heeft u voor al die dingen maar enkele muisklikken nodig, en geen speciale software meer. Als enige online-lab gebruiken we ook op het gebied van fotobewerking de kleurprofielen die in de foto ingesloten zijn en geven we deze correct weer. Zo kunt u op een correct gekalibreerd beeldscherm de kleuren precies zo zien, zoals ze door onze printer worden afgedrukt.

Foto's in elk formaat laten ontwikkelen
Wij houden van duidelijke taal: voor elke foto het juiste formaat

Bij ons geen sterretjes of grijzende smileys als het gaat om de maximale afmetingen van uw foto. Onze website vertelt u duidelijk bij welke afmetingen uw foto nog werkt, zonder op kwaliteit in te leveren. Onze automatische bestandsoptimalisatie geeft ook de mogelijkheid om kleinere bestanden te vergroten, zoals foto's van een iPhone.

Fotoprints, Foto-afdrukken en fotoposters in XXL
Wij willen de hoogste intensiteit leveren: met echte foto-afdrukken die na 25 jaar nog steeds stralen

Als u bij WhiteWall een foto als poster of achter acrylglas bestelt, dan krijgt u altijd een echte foto-afdruk en geen middelmatige print. Zelfs bij een formaat van 120 x 180 cm. Bij ons wordt uw bestand door middel van een zeer dunne lichtstraal (bijna een laser) belicht op echt fotopapier, dat vervolgens op traditionele fotochemische wijze ontwikkeld wordt. Naast de hoge kleurstabiliteit van 25 jaar ontstaat hierdoor een glans en een uitstraling, die u alleen krijgt bij een echte foto: zonder raster, zonder tegeltjes, zonder verrassingen. Onze afdrukken op canvas produceren we met Premium-pigmentinkten, en de afdrukken op aluminium met een 6-kleuren-UV-systeem.

Fotoprint plexiglas
Wij vertrouwen op siliconen: acrylglas-presentatie zonder luchtbellen en scheurtjes

Als we 'siliconen' horen, denken we al jaren aan steeds betere verlijmingen, zogenaamde lamineringen. Met siliconen kunnen we een foto-afdruk en een acrylglasplaat langdurig elastisch met elkaar verbinden. Dat is belangrijk omdat de foto, het acrylglas en de achterwand zich verschillend gedragen bij temperatuurwisselingen en de luchtvochtigheid. Goedkope plakfolies vormen daarom al na korte tijd luchtbellen en scheurtjes. Bij onze verlijmingen met siliconen kan dit ook na vele jaren niet gebeuren.

Voordelig fotolab
We werken met sterke merken: duurzame kwaliteit en snelle beschikbaarheid

Of het nu gaat om fotopapier, aluminium, acrylglas of het hout voor onze lijsten, we kopen alleen grote hoeveelheden materiaal direct bij de fabrikant. Zo houden we de prijzen laag, en daar profiteert u weer van. Om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen bestaat onze leverancierskring uitsluitend uit fabrikanten die in Duitsland gevestigd zijn.

Modern fotolab
Wij houden van mensen. En machines: hightech en handwerk

Ja, we bouwen al onze massief houten lijsten nog zelf. Of ze nu inlijsten of verlijmen met siliconen: overal werken mensen met een passie voor fotografie, die nog weten wat ambachtelijke kwaliteit is en genieten van goed werk. Tegelijkertijd werken we met de nieuwste techniek: laserbelichter voor papier van 1,8 m breed, grote ontwikkelunits, CNC-frezen die uitvoeringen met aluminium of acrylglas snijden en polijsten. Het is deze synthese tussen hightech en handwerk die altijd weer leidt tot ons hoge kwaliteitsniveau en onze verbazend lage prijzen.

Foto's laten ontwikkelen
We controleren alles: kwaliteitschecks tot in de kleinste stap van het werkproces

Wat betreft kwaliteitscontrole zijn we regelrecht control freaks. Aan het einde van elke stap in het proces staat een kwaliteitscontrole. Wanneer alles OK is, wordt de barcode van uw bestelling weer gescand zodat het hele proces integraal wordt gedocumenteerd. Zo weten we altijd wie wat gemaakt of gecontroleerd heeft. Eventuele fouten worden door de shiftleider meteen verholpen. Kwaliteit is goed - en met onze kwaliteitscontroles wordt hij zelfs elke dag nog een stukje beter.

Fotolab: sneller verzenden
Uw foto's zijn in de beste handen; ook bij de verzending

Voordat uw foto's ons lab verlaten, worden ze eerst in een beschermhoes gedaan, en vervolgens verpakt in een speciale veiligheidsverpakking voor kunst. Per UPS, DHL of PostNL verlaat uw werk direct ons lab richting uw voordeur. Zonder tussenpersonen of resellers. Hierdoor zijn lage prijzen en korte levertijden mogelijk.