Vitrinelijst
Nu starten:
Product selecteren
Directdruk achter acrylglas
Echte fotoafdruk onder acrylglas
ultraHD-afdruk onder acrylglas
Echte fotoafdruk onder mat acrylglas
Acrylglasstandaard
Acryl fotoblok
Echte fotoafdruk onder speciaal hars
Metallic afdruk onder acrylglas
Eigen foto

of

Met testfoto uitproberen
 • Hoogwaardig papier

  Voor een
  bijzonder
  effect

 • Unieke look

  De diepe lijst
  verandert foto’s
  in een kunstobject

 • Klassieke kleuren

  Mooie en elegante
  uitstraling in
  drie kleurvarianten

 • Perfecte presentatie

  Keuze uit
  vier
  mogelijkheden

 • Op maat gemaakt

  Wensformaat tot
  op de centimeter
  nauwkeurig te bepalen

Mag het een beetje meer uitstraling hebben met de vitrinelijst

Echte kunst heeft diepgang. Het kan daarom geen kwaad om dit ook optisch te tonen. Met de vitrinelijst van WhiteWall maakt u een uniek kunstwerk van u foto. Vrij zwevend in de lijst of gelaagd met passe-partout, over het gehele oppervlak of met een witte rand. Wij bieden u vier varianten, die van uw foto iets bijzonders maken. WhiteWall gebruikt daarbij eersteklas materiaal en levert de kwaliteit die u van ons als testwinnaar gewend bent - van hoogwaardig papier tot massief houten lijsten. Het fineer van echt hout in bruin, zwart of wit maakt van deze moderne presentatievorm een imponerende klassieker. Hierdoor is de opvallende vitrinelijst verassend eenvoudig in delen in de fotocompositie aan uw wand.Minimale grootte: 15 x 15 cm (Fotogrootte)
Maximale grootte: 180 x 120 cm

Afdrukvarianten
Fotoafdruk op Alu-Dibond

Met onze echte fotoafdruk op Alu-Dibond in de vitrinelijst kunt u uw werk in vol ornaat presenteren, met een fantastische dieptewerking, zonder reflecties en met of zonder witte rand.

Afdrukvarianten
Print op Hahnemühlepapier

Het kunstenaarspapier Hahnemühle Fine Art Premium maakt kleuren intenser en zwarttinten dieper. In de vitrinelijst met kunstzinnige witte rand laat uw werk een diepe indruk achter.

Afdrukvarianten
Afdruk op zwevend Alu-Dibond

Op ‘zwevend’ Alu-Dibond komen de stralende kleuren het beste naar voren. Zo wordt de dieptewerking van de lijst extra versterkt.

Afdrukvarianten
Afdruk op Alu-Dibond met passe-partout

In de moderne vitrinelijst met Alu-Dibond met smal of breed passe-partout in 40 verschillende kleuren, krijgt uw werk een bijzonder veelzijdige uitstraling. Een buitengewone presentatievorm.

Wit is geen onbeduidend fenomeen

Wie graag strakke lijnen heeft bij Alu-Dibond of Hahnemühlepapier in de vitrinelijst, hoeft niet af te zien van grootse effecten. Door de klassieke, witte rand krijgt uw motief een extra omlijsting, die het een voorname uitstraling geeft. Of u nu kiest voor een smalle centimeter voor een subtiel effect of voor een opvallende drie centimeter voor een pompeus effect, is geheel aan u. Puristen zien misschien af van de witte rand, iets extra’s is tenslotte niet voor ieder werk weggelegd.

Wit
Lijsten van WhiteWall met groots effect

Om het beste uit uw werk te halen onder onbreekbaar acrylglas, moeten we u eerst meer vertellen over de inlijstmogelijkheden. Met de drie varianten van WhiteWall heeft u altijd een stijlvol resultaat. Onze massief houten lijsten zijn verkrijgbaar in wit esdoornfineer, in zwart eikenboomfineer en bruin elzenboomfineer. Met een breedte van 22 mm is de vitrinelijst een optimale omlijsting van uw werk. Dankzij een diepte van 60 mm, waarbij er een afstand tussen glas en werk gecreëerd wordt van 35 mm, kunnen we volmaakte dieptewerking garanderen.

inlijstmogelijkheden
Breng kleur in het spel met de passe-partouts van WhiteWall

Met 40 verschillende kleuren stellen we u voor een kleurrijke uitdaging. Maar we zijn er zeker van, dat u deze last van de keuze met plezier zult dragen. WhiteWall heeft voor elk motief en elke fotograaf een passende schakering ter beschikking. Alle passe-partouts hebben een fantastische kwaliteit en geven uw motief een exclusieve uitstraling. Als aanvulling op de vitrinelijst versterken de passe-partouts niet alleen de dieptewerking enorm, maar ook de gelaagdheid van de presentatie versterkt de stijlvolle perfectie.

passe-partouts
WhiteWall laat u niet hangen met het perfecte ophangsysteem

Wat hetvoor zin om kunst te bezitten, als het niet opgehangen kan worden. WhiteWall laat ook bij het ophangen niets aan het toeval over. Net als bij alle ingelijste producten profiteert ook onze vitrinelijst van de lange ervaring van de galeries. We leveren uw werk met praktische aluminium rails, die natuurlijk voorgemonteerd is, zodat u uw werk direct kunt ophangen. Zo wordt ophangen kinderspel en kost zelf het recht ophangen van uw werk geen moeite. Doordat de vitrinelijst één centimeter van de wand afhangt, lijkt hij te zweven. Dit geeft uw werk nog meer dieptewerking.

ophangsysteem
WhiteWall kleuren profileren zich met ICC

Niet elke risico dat genomen wordt, belooft een goede afloop te hebben. Daarom is het raadzaam voor professionals om voor zeker te gaan bij kleuren. Om afwijkingen te vermijden, biedt WhiteWall alle deskundige fotografen en grafisch designers het bekende ICC kleurprofiel ter download aan.

Formaten & prijzen

Hier vindt u meer informatie over formaten en prijzen.

Nu starten
breedte
hoogte
x
-
prijs