UV Poster
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

  • UV Posterafdruk - robuust UV-papier van Sihl
  • UV Posterafdruk - techniek
  • UV Posterafdruk - witte rand
  • UV Posterafdruk - wensformaat
  • UV Posterafdruk - Aluminium lijst

UV Poster met glanzende coating

8-colour print

Omlopende witte rand naar keuze

Wensformaat tot op de centimeter

Een edele lijst voor uw foto
Wensformaat tot op
de centimeter
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans

Het fotopapier: zuiver wit en robuust UV-papier van Sihl

UV Posterafdruk - UV-papier van Sihl

Het moderne UV-fotopapier (135 g/m²) van Sihl is zuiver wit gebleekt en vormt de perfecte basis voor krachtige kleurenfoto’s. Dankzij de coating is het papier ongelooflijk robuust. Temperatuurverschillen of waterspetters beschadigen het papier niet. Dat is wat onze prints tot zo’n geliefd product maakt voor iedereen die zijn foto’s graag laat zien op ongewone plekken.

Exclusief bij WhiteWall kunt u uw foto in elk gewenst formaat krijgen – tot op de centimeter nauwkeurig door u zelf bepaald.

  • Moderne UV-fotopapier (135 g/m²) van Sihl

De techniek: UV Poster en 8-kleurendruk voor schitterende motieven

UV Posterafdruk - De techniek: UV Poster en 8-kleurendruk voor schitterende motieven

We maken enkel gebruik van de meest moderne Superwide Format printers van HP, die een volledige printresolutie hebben van 720 dpi. Bij deze premium afdruk worden niet vier, maar wel zes kleuren gebruikt. Lichte magenta- en cyaaninkten zorgen voor een scherpere resolutie en fijnere kleurgradaties in de lichtere vlakken.

De kleureigenschappen blijven altijd gelijk, de grijsbalans is absoluut neutraal en de randscherpte is ongelooflijk precies, onafhankelijk van het gekozen formaat. Naderhand worden de inkten 6-maal gehard met Uv-licht. Daardoor wordt uw UV Poster beschermd tegen invloeden van buitenaf en ziet hij er na jaren nog steeds als nieuw uit.

De witte rand: optioneel en in drie verschillende diktes

Dat is stijlvol! Onze witte rand geeft uw werk net dat beetje extra. Het geeft uw foto een decoratieve omlijsting en een elegante, klassieke uitstraling. Bij WhiteWall kunt u kiezen uit drie verschillende randdiktes. U kunt echter ook kiezen voor een randvrije foto, zodat er niets van uw motief verloren gaat.

  • Onze witte rand met een breedte van 1 cm, 2 cm, 3 cm, 5 cm, 8 cm, 12 cm veredelt ieder motief
UV Posterafdruk - De witte rand: optioneel en in drie verschillende diktes

Aluminium lijst

UV Posterafdruk - Aluminium lijst

De slanke flair van de aluminium lijst presenteert uw foto op edele en minimalistische wijze. In matte uitvoering is hij verkrijgbaar in de profieldikte 9 mm breed en 21 mm diep. De hoeken zijn zuiver samengeperst of samengeschroefd. Samen met de lijst leveren wij een spiegelend, gewassen floatglas met afgeronde randen en een 2,5 mm dikke achterwand van harde vezels. Dankzij zijn representatieve verschijning verleent de brede aluminium lijst uw foto stijl en bescherming.

Met zijn afmetingen van 3 cm profielbreedte en 2 cm diepte beklemtoont de lijst moderne beeldinhouden. Grote afmetingen (vanaf 40 x 50 cm) beveiligen wij met extra klinknagels. Bij een motiefgrootte van 20 x 15cm tot 90 x 70 cm kunt u kiezen tussen de kleuren zwart en geëloxeerd zilver beide met matte flair.

Edele lijst voor uw foto >

Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

UV Posterafdruk - Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen. Het product is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van galeriekwaliteit.

  • Minimale grootte: 9 x 9 cm
  • Maximale grootte: 270 x 122 cm
ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

UV Poster – Grote formaten met 8-kleurendruk

Enorme formaten tegen gunstige prijzen - zonder kwaliteitsverlies. Onze UV Poster is het perfecte product voor elke foto die ook zonder lijst of speciale afwerking een indruk achter laat.