Canvas op frame
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Mat oppervlak:
8-kleuren-inkjet-druk:
Frame van massief hout:
Motiefranden variabel:
Verschillende lijsten:
klassieke canvasstructuur met warme uitstraling
heldere, stralende kleuren
keuze uit 3 diktes
omgeslagen of gespiegeld
veelvoud aan kleuren en materialen
Inclusief
ophangsysteem
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans

Klassiek en natuurlijk: uw foto op mat canvas

Klassiek en natuurlijk: uw foto op mat canvas

Het matte oppervlak van het klassieke canvas verleent uw foto een levendig effect dat als zacht materiaal aanvoelt. De structuur van het canvas ondersteunt de natuurlijke uitstraling van uw motief en is daarom bijzonder geschikt voor portretten en stillevens.

 • Canvasstructuur
 • Mat oppervlak

Hoge kwaliteit latexdruk voor uw foto's op canvas

Hoge kwaliteit latexdruk voor uw foto's op canvas

Ons matte fotocanvas maakt door de intensieve, heldere kleuren een overtuigende indruk. Door de uiterst moderne druktechniek met latex-inkt behouden de canvasfoto's hun kleuren en de stof is na de premiumdruk direct bestand tegen water en veegvast.

 • grote kleuromvang – intense, heldere kleuren door latexdruk
 • betrouwbare dekking – door meerlagendruk
 • nauwkeurige details – hoge oplossing en fijne nuances voor de kleinste details

Stabiel frame van hoge kwaliteit massief hout voor uw fotocanvas

Stabiel frame van hoge kwaliteit massief hout voor uw fotocanvas
Stabiel frame van hoge kwaliteit massief hout voor uw fotocanvas

Het canvas wordt op een frame van hoge kwaliteit opgespannen. Versterkte hoeken beschermen tegen scheef trekken. Passend maken of nogmaals spannen achteraf is overbodig. Het vurenhout kopen wij uitsluitend in bij duurzame bosbouwbedrijven.

 • 2 cm lijstdikte: standaard
 • 4 cm lijstdikte: bijzonder stabiel met objectkarakter
 • 6 cm lijstdikte: uitgesproken objectkarakter
Fotocanvas vormgeven: motiefranden gespiegeld of omgeslagen

Als de foto wordt omgeslagen, worden de motiefranden langs de zijkanten gekanteld. Deze methode is geschikt voor motieven met voldoende beeldmateriaal aan de randen. Rondom worden afhankelijk van de dikte van het frame 3 cm of 5 cm van de foto aan de zijkanten omgeslagen en zijn dan op de voorkant niet te zien.

Spiegelen raden wij aan voor foto’s die niet kunnen worden aangesneden: aan elke kant worden afhankelijk van de lijstdikte 3 cm, 5 cm of 7 cm gespiegeld aan de rand afgedrukt en omgeslagen. Door de buitenste partijen van de foto te spiegelen langs de zijkanten van het canvas zorgen wij ervoor, dat het gehele motief van uw foto behouden blijft en aan de voorkant te zien is.

 • Varianten voor motiefranden:
  naar keuze omgeslagen [1] of gespiegeld [2] or

Uw matte fotocanvas afdrukken in indrukwekkende afmetingen: vrije formaatkeuze van mini tot XXL

Uw matte fotocanvas afdrukken in indrukwekkende afmetingen: vrije formaatkeuze van mini tot XXL

Wij drukken uw foto af op mat canvas in uw wensformaat en op de centimeter nauwkeurig. Van een formaat van 30 x 20 cm tot grote formaten van maximaal 190 x 127 cm. Door het geringe eigen gewicht zijn de canvasfoto’s op frame in elk formaat gemakkelijk op te hangen. Kies een vierkante foto of een staand, liggend of panoramaformaat.

 • Taille minimum : 30 x 20 cm
 • Taille maximum : 190 x 127 cm

Als een schilderij: uw fotocanvas op verzoek ingelijst

Your Photo Canvas Framed Upon Request

Als u dit wilt kunt u bij uw fotocanvas ook nog een lijst kiezen. Wij bieden verschillende modellen aan in materialen van hoge kwaliteit en tal van kleuren.

 • Lijst Hamburg: verschillende kleuren
 • Lijst Basel: met schaduwvoeg, verschillende kleuren
 • Materiaal: massief hout met echt houtfineer
 • Vervaardiging: handwerk in onze eigen schrijnwerkerij

Vlug aan de wand: uw matte fotocanvas klaar om op te hangen

Uw fotocanvas is eenvoudig op te hangen aan het frame. Bij een extra omlijsting is een metalen ophangsysteem al standaard op het frame gemonteerd. In beide gevallen is uw foto klaar voor presentatie.

 • vlug aan de wand: werk kan meteen worden opgehangen e
 • eenvoudige montage: 2 spijkers, schroeven of haken zijn genoeg
 • individueel voor uw wensen: presentatie op galerierails eveneens
Vlug aan de wand: uw matte fotocanvas klaar om op te hangen

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Leinwandfoto: ArtSecurity-Verpackungen

Elke canvas op frame wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen.

Voor beroeps: ICC kleurprofielen canvas

Voor beroeps is een betrouwbaar color-management onmisbaar. Als softproof houdt het ICC kleurprofiel vanzelfsprekend met alle belangrijke factoren rekening: de originele opname, het drukmedium en de druktechniek.Hier.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken.

Fotocanvas op frame: natuurlijk en authentiek
Warme uitstraling voor uw foto: canvas- of textielprints
Hout in plaats van canvas: uw echte fotoafdruk op canvas

U kunt niet schilderen? Wij ook niet. Maar u wilt desondanks een “echt” schilderij ophangen? Bij voorkeur door uzelf gemaakt en het moet geen schilderen op nummer zijn? Geen probleem. Wij hebben iets anders voor u: ons fotocanvas op frame! Uw portretten of stillevens zijn natuurlijk en authentiek – net alsof ze geschilderd zijn. Een voordeel is dat wij het werk doen – en de gelijkenis met het echte object zal waarschijnlijk groter zijn. Wij maken uw foto op canvas in de hoogste kwaliteit – briljante kleuren en heel fijne details. Ook onze textielprints met een licht glanzend effect zijn populair vanwege hun zachte oppervlak – structuur zorgt voor levendigheid. Onze houten spieramen voor stabiliteit.

De mogelijkheden om uw foto een klassiek warme uitstraling te verlenen zijn bij WhiteWall gewoonweg onuitputtelijk: onze galerielijst met passe-partout is bijvoorbeeld een hoogwaardige klassieker en een van de meest chique producten in het assortiment van WhiteWall. Een individueel passe-partout zorgt voor extra focus op uw foto in uw wenslijst. Het museumkarton krijgt een nauwkeurig afgeschuinde rand en omlijst uw foto heel secuur. WhiteWall passe-partouts bestaan uit zuurvrij en extreem lichtbestendig museumkarton. Topkwaliteit in verschillende kleuren. Voor nog meer diepte kunt u ook twee passe-partouts in verschillende kleuren over elkaar leggen. Een volstrekt individuele vormgeving voor meer pregnantie.

Nog minder kwetsbaar dan canvas is hout – een basisplaat met een warme, natuurlijke uitstraling. Bij WhiteWall belichten wij uw echte fotoafdruk op merkpapier van hoge kwaliteit en werken deze vervolgens af op hout. Voor de belichting van uw foto gebruiken wij het merkpapier Fuji Crystal DP II. Uw belichte foto dichten wij af met een ultradunne folie die tegen UV beschermt in mat of glanzend. Uw foto is beschermd tegen vuil en de kleuren behouden hun intensiteit. 75 jaar kleurbriljantie gegarandeerd. Het hoeft dus niet altijd zelf gemaakt te zijn om toch iets bijzonders te zijn.