HD Metal Print
Nu starten:
Product selecteren
Directdruk achter acrylglas
Echte fotoafdruk onder acrylglas
ultraHD-afdruk onder acrylglas
Echte fotoafdruk onder mat acrylglas
Acrylglasstandaard
Acryl fotoblok
Echte fotoafdruk onder speciaal hars
Metallic afdruk onder acrylglas
Eigen foto

of

Met testfoto uitproberen
 • Fantastische kleurenglans

  Topkwaliteit
  dankzij
  sublimatiedruk

 • Optimaal gewicht

  Extra dunne
  aluminium plaat
  slechts 1 mm dik

 • Oppervlakken

  Glanzend,
  geborsteld
  of glad

 • Op maat gemaakt

  Formaat tot op de
  centimeter nauwkeurig
  zelf bepalen

 • Grote diversiteit lijsten

  Keuze uit
  veel verschillende
  modellen

We praten geen onzin, we printen op aluminium

Met onze sublimatiedruk op aluminium krijgt uw motief een buitengewone kleurenglans op een fascinerend materiaal. Het ultradunne aluminium geeft de foto een opvallende uitstraling dankzij het glanzende oppervlak, met geborsteld of wit gelakt metaal. Het speciale productieproces van WhiteWall verandert kleurintensieve motieven in buitengewone en onvergetelijke kunstwerken, die krasvrij en watervast zijn. U kunt uw HD Metal Prints binnen of buiten ophangen, in de keuken of in de badkamer, en zelfs in de sauna. Met de meer dan 140 beschikbare lijstvarianten, vindt u altijd de passende lijst voor uw werk.Minimale grootte: 9 x 9 cm
Maximale grootte: 150 x 100 cm

Opmerking: ondanks de indrukwekkende kwaliteit van onze HD Metal Prints, kunnen er oneffenheden optreden op het oppervlak van de afdruk.

Bij onze afdruk wordt niks en niemand over het hoofd gezien

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om ervoor te zorgen dat de kleur in het materiaal trekt en er niet op blijft liggen, brengt WhiteWall op de aluminium plaat een speciale laag aan, die ervoor zorgt dat de thermosublimatiedruk goed hecht. Vervolgens wordt de verf in transferpapier geïnjecteerd en met extreme hitte op de voorbewerkte plaat aangebracht. Deze nauwkeurigheid loont. De kleuren hebben een fantastische glans en intensiteit. Dankzij het hoogwaardige productieproces blijft de stralende glans van de HD Metal Prints lange tijd behouden. De kleuren zijn zelfs beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

het materiaal
Een zware indruk met licht metaal

Al meer dan 200 jaar fascineert aluminium de mensheid. Het bijzondere materiaal kan eenvoudig en nagenoeg overal voor worden gebruikt. Als ondergrond voor foto?s is onze HD Metal Print oogverblindend ? en de ideale basis voor een buitengewone presentatie van uw motieven. Ondanks de geringe dikte van slechts één millimeter, is de plaat toch ongelooflijk sterk. Ze houdt zich staande onder alle weersomstandigheden. Dankzij de duurzaamheid van het materiaal blijft uw HD Metal Print van WhiteWall lange tijd in topvorm.

op aluminium
Niet alleen oppervlakkig een glad succes

Van welke kant je de HD Metal Print ook bekijkt, met glanzend oppervlak is hij op zijn best. Het glanzende oppervlak, geborsteld of wit gelakt, is zeer egaal. De glanzende kleuren zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Bij de geborstelde variant komt de structuur van het materiaal bij witte of lichte oppervlakken prachtig tot uiting. Of u nou uw foto glansrijk wilt presenteren of subtiel mat, dat is geheel aan u. Alle vier de oppervlakken van WhiteWall blinken uit dankzij de hoogwaardige afwerking en krachtige uitstraling.

HD Metal Prints

Er is geen plek die niet kan worden opgefleurd met een HD Metal Print van WhiteWall. Dankzij het onverwoestbare materiaal en de duurzaamheid van de afdruk, kunt u uw werk werkelijk overal ophangen. In de woonkamer of de keuken, op zolder of in de kelder en zelfs in de badkamer, op het terras of in de sauna. Onze hoogwaardige en robuuste HD Metal Prints zijn bestendig tegen ultraviolette stralen, watervast en dankzij het speciale productieproces van WhiteWall zijn ze ook beschermd tegen krassen.

HD Metal Prints
WhiteWall bijt zich vast; inclusief ophangsysteem

Hoe deugdzaam u ook bent, niemand heeft oneindig geduld. Wanneer bijvoorbeeld de eersteklas HD Metal Print van WhiteWall binnenkomt, dan moet hij meteen aan de wand! Daarom levert WhiteWall de aluminium plaat met geïntegreerd ophangsysteem. De voorgemonteerde aluminium rails heeft zich al vele malen bewezen in de galeries. Hij is solide en betrouwbaar. Het ophangsysteem is tegelijkertijd ook een afstandhouder, waardoor de HD Metal Print als het ware voor de muur lijkt te zweven.

ophangsysteem
De favoriet van de professionals: ICC kleurprofielen

Bij ons zijn misverstanden, verwarringen of fouten uitgesloten dankzij het professionele kleurmanagement. Het verlicht niet alleen het werk van fotografen en grafisch designer, maar ook hun beroepsleven. Iedereen die over de nodige expertise beschikt, bieden we onze exclusieve ICC kleurprofielen aan.

Formaten & prijzen

Hier vindt u meer informatie over formaten en prijzen.

Nu starten
breedte
hoogte
x
-
prijs