HD Metal Print
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Topkwaliteit dankzij sublimatiedruk
Oppervlakken
Extra dunne aluminium plaat
Op verzoek ingelijst
Geïntegreerde ophanging
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans
Bij onze afdruk wordt niks en niemand over het hoofd gezien

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om ervoor te zorgen dat de kleur in het materiaal trekt en er niet op blijft liggen, brengt WhiteWall op de aluminium plaat een speciale laag aan, die ervoor zorgt dat de thermosublimatiedruk goed hecht [1]. Vervolgens wordt de verf in transferpapier geïnjecteerd en met extreme hitte op de voorbewerkte plaat aangebracht. Deze nauwkeurigheid loont. De kleuren hebben een fantastische glans en intensiteit. Dankzij het hoogwaardige productieproces blijft de stralende glans van de HD Metal Prints lange tijd behouden. De kleuren zijn zelfs beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

 • Fantastische kleurenglans – Topkwaliteit dankzij sublimatiedruk
 • Optimaal gewicht – Extra dunne aluminium plaat slechts 1 mm dik
 • Opmerking: ondanks de indrukwekkende kwaliteit van onze HD Metal Prints, kunnen er oneffenheden optreden op het oppervlak van de afdruk.
Een zware indruk met licht metaal

Met onze sublimatiedruk op aluminium krijgt uw motief een buitengewone kleurenglans op een bijzonder materiaal. Het ultradunne aluminium geeft de foto een opvallende uitstraling dankzij het glanzende oppervlak, met geborsteld of wit gelakt metaal. Het speciale productieproces van WhiteWall verandert kleurintensieve motieven in onvergetelijke kunstwerken, die bovendien krasvrij en watervast zijn.

 • [1] aluminium plaat slechts 1 mm dik
 • [2] kleur: zilver
Niet alleen oppervlakkig een glad succes

Van welke kant je de HD Metal Print ook bekijkt, met glanzend oppervlak is hij op zijn best. Het glanzende oppervlak, geborsteld [1] of wit gelakt [2], is zeer egaal. De glanzende kleuren zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Bij de geborstelde variant komt de structuur van het materiaal bij witte of lichte oppervlakken prachtig tot uiting.

Of u nou uw foto glansrijk wilt presenteren of subtiel mat, dat is geheel aan u. Alle vier de oppervlakken van WhiteWall blinken uit dankzij de hoogwaardige afwerking en krachtige uitstraling.

Kleurecht, watervast voor binnen en buiten

Er is geen plek die niet kan worden opgefleurd met een HD Metal Print van WhiteWall. Dankzij het onverwoestbare materiaal en de duurzaamheid van de afdruk, kunt u uw werk werkelijk overal ophangen. In de woonkamer of de keuken, op zolder of in de kelder en zelfs in de badkamer, op het terras of in de sauna.

Onze hoogwaardige en robuuste HD Metal Prints zijn bestendig tegen ultraviolette stralen, watervast en dankzij het speciale productieproces van WhiteWall zijn ze ook beschermd tegen krassen.

Foto's in formaten naar keuze

Uw HD Metal Print wordt vervaardigd in uw individuele wensformaat - op de centimeter nauwkeurig. Kies voor uw HD Metal Print formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of presenteer uw foto in speciale vormen zoals panorama- of rond formaat.

 • minimale grootte: 9 x 9 cm, maximale grootte: 150 x 100 cm
Veelvoud aan lijsten voor uw HD Metal Print: 80 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 80 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren.

Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.


verder lesen>
WhiteWall bijt zich vast: inclusief ophangsysteem

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen.

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte

 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails
Art-Security-verpakking en gecertificeerde verzending

Elke HD Metal Print wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken