Echte fotoafdruk onder mat acrylglas
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Ideale papiersoorten
Mat acrylglas
Achterwand van alu-Dibond:
Op verzoek ingelijst
Lang houdende siliconen-afdichting
voor kleur- en zwart-witfoto's
presentatie zonder reflecties
maximale stabiliteit en een zeer gering gewicht
kies uit meer dan 80 houten en metalen lijsten een stijlvolle inlijsting
elastische silicone
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
Papier voor kleur- en zwart-witfoto's: het perfecte fotopapier voor uw foto achter mat acryl

Uw echte fotoafdruk onder mat acrylglas wordt met de modernste lasertechniek belicht en op de klassieke manier ontwikkeld. Specifiek merkpapier zorgt voor optimale resultaten:

 • Fuji Crystal DP II: Klassieker - voor allerlei soorten werken en verschillende motiefcontrasten
 • Ilford Z/W: Voor zwart-wit-fotografie met bescherming tegen verbleken, grote contrastomvang en nauwkeurige weergave van de grijsscala
Mat acrylglas voor uw foto: presentatie zonder reflecties

Foto's achter mat acrylglas zijn uit verschillende componenten samengesteld. Uw foto als afdruk wordt onder mat, 2 mm dik acrylglas afgewerkt, aan de achterkant met een 3 mm dikke alu-Dibond plaat gestabiliseerd en met blijvend elastische silicone afgedicht.

 • [1] Mat acrylglas in 2 mm dikte
 • [2] Echte fotoafdruk & blijvend elastisch silicone
Stabiel duo: mat acrylglas en alu-Dibond

Het 3 mm dikke composietpaneel bestaande uit twee aluminiumlagen en een kern van polyethyleen zorgt voor betrouwbare stabiliteit van uw acrylfoto's bij een gering eigen gewicht. Voor een ongecompliceerde hanging en presentatie van alle formaten en afmetingen.

[1] Mat acrylglas [2] hoogwaardige fotopapier & elastische silicone [3] alu-Dibond-achterwand
[4] NIEUW - Optie Lijst: omlijsting - Een edele lijst voor uw foto - 1 mm brede, 0,5 cm diepte omlijsting van aluminium

Alu-Dibond achterwand voor grote belastbaarheid

Alu-Dibond is een drielagensysteem en bestaat uit twee aluminiumplaten met een platinumwitte coating en een kern van zwart polyethyleen. De 3 mm dikke aluminium basisplaat geeft uw echte fotoafdruk onder acrylglas extra stevigheid en heeft daarbij een gering eigen gewicht. Hij is daarom ideaal voor fotoafwerkingen onder acrylglas in alle formaten.

 • Aluminiumlaag
 • Kunststofkern, zwart
 • Aluminiumlaag
 • Achterwand, wit
Wensformaten voor uw foto's onder mat acrylglas

Kies voor uw foto op glas formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of speciale vormen als het panorama- of ronde formaat. Bepaal zelf de hoogte-breedteverhoudingen en bestel online uw formaat op maat:

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm
 • Maximale grootte: 180 x 122 cm

Andere formaten
Tal van lijstenmodellen: veelvoud voor uw foto achter mat acrylglas

Een echte fotoafdruk onder acrylglas mat is dankzij een stabiele aluminiumachterwand en meegeleverde ophanghaken klaar om op te hangen. Wilt u een extra focus of een persoonlijk accent, dan kunt u een van onze lijsten er bij kiezen. Wij bieden u 80 modellen van lijsten in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.


verder lesen
Afgestemde ophangsystemen voor uw fotoafdruk onder acrylglas mat

Onze ophanghaken voor het ideale ophangsysteem voor uw foto's achter acrylglas zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte
 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Elke echte fotoafdruk onder mat acrylglas wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Foto op mat acrylglas: ideaal bij moeilijke lichtomstandigheden
Acrylglasproducten van hoge kwaliteit voor uw foto's: galeriekwaliteit gegarandeerd
Acryl, speciaal hars of museumglas – vind het optimale effect voor uw foto

Mat acrylglas heeft een heel lichte glans – glanzend acrylglas straalt met zijn kristalheldere oppervlak. Als ook heel kleine spiegelingen ongewenst zijn, bevelen wij voor de afwerking ons matte acrylglas aan in een dikte van 2 mm. De dieptewerking van uw foto's wordt geaccentueerd en er zijn geen reflecties, onafhankelijk van de invalshoek. Bijzonder geschikt is mat acrylglas voor de hanging tegenover vensterruiten, bij foto's met lichte kleuren in pasteltinten en bij zwart-witopnames met veel zwarte partijen. Onze echte fotoafdrukken achter acrylglas onderscheiden zich kwalitatief sterk van de gebruikelijke acrylglasdrukken die in de handel zijn – voor foto's die blijven.

Of u nu mat of glanzend kiest, een afwerking onder acrylglas ondersteunt de uitstraling van uw fotografie en zorgt voor een perfecte presentatie:


 • Stralende kleurbriljantie
 • Heldere beelddetails
 • Indrukwekkende dieptewerking

Dat geldt zowel voor de echte fotoafdruk onder acrylglas in mat en glanzend als voor de metallic afdruk onder acrylglas. Al bij 2 mm dikte versterkt acrylglas de intensiteit van de kleuren en geeft het uw foto meer diepte en ruimtelijkheid. Testrapporten bevestigen dat de acrylglas-afwerking van WhiteWall van uitstekende galeriekwaliteit is. Bij glanzend acrylglas is een dikte van 4 mm de standaard voor een optimaal effect. Kijk ook eens naar onze fotoafwerking onder speciaal hars - een bijzonder chique presentatie voor speciaal uitgekozen werken. Het hars wordt vloeibaar opgebracht en ziet er in geharde toestand met zijn organische oppervlak en de afgeronde kanten apart en aantrekkelijk uit. De speciale briljantie en het ongewone aanzien geven uw foto een buitengewoon objectkarakter. Iets bijzonders voor bijzondere foto's.

Acrylproducten zijn er ook in decoratieve kleine formaten als acryl fotostandaards met verschillende soorten voet of als acryl fotoblok. Beide producten kunnen direct worden neergezet en zijn populair als geschenk. Met fotogeschenken doet u herinneringen cadeau - bij WhiteWall in optimale kwaliteit. Foto's zijn verschillend en hebben de juiste intuïtie nodig – ontdek onze vele verschillende afwerkingen en leer de voordelen kennen van onze echte fotoafdrukken. Bij WhiteWall vindt u het juiste product in uw wensformaat. Voor onze echte fotoafdrukken onder acryl gebruiken wij uitsluitend merkpapier van hoge kwaliteit - op uw motief afgestemd brengt dit het potentieel van uw foto tot volle ontplooiing waarbij het effect door de juiste afwerking nog extra wordt ondersteund.