Een indrukwekkend acryl fotoblok
Echte premium fotoafdruk
Witte, niet doorschijnende achterkant
Zeer stabiel zonder standaard
Acryl fotoblok
Een indrukwekkend
acryl fotoblok

Het 25 mm dikke acrylglas beschermt uw foto's perfect en creëert tegelijkertijd intense kleuren en immense diepte.

meer informatie
Echte premium fotoafdruk

Kodak Pro Endura is fotopapier van topkwaliteit en laat uw motief stralen. Het premium fotopapier wordt zonder scheurtjes of belletjes met folie achter het acrylblok gelijmd.

meer informatie
Witte, niet doorschijnende
achterkant

Met zijn elegante witte achterkant mag het acrylblok zeker gezien worden. Er dringt geen licht door de foto waardoor de het effect optimaal is en uw foto lang mooi blijft.

meer informatie
Zeer stabiel
zonder standaard

Dit moderne designobject staat stevig op eigen benen. Het 25 mm brede acrylglas zorgt voor een stabiele stand zonder steunen of standaard.

meer informatie
Nu starten:
Product selecteren
Directdruk achter acrylglas
Echte fotoafdruk onder acrylglas
ultraHD-afdruk onder acrylglas
Echte fotoafdruk onder mat acrylglas
Acrylglasstandaard
Acryl fotoblok
Echte fotoafdruk onder speciaal hars
Metallic afdruk onder acrylglas
Eigen foto

of

Met testfoto uitproberen
 • Premium foto

  Echte fotoafdruk
  op hoogwaardig
  Kodak papier

 • Extra dik

  25mm acrylglas
  zeer solide
  en indrukwekkend

 • Glans en diepte

  Dikke acrylglas creëert
  intense kleuren
  en immense diepte

 • Solide basis

  Zonder steunen
  of standaard overal
  eenvoudig te plaatsen

 • Glasheldere kwaliteit

  Optimale bescherming
  tegen licht
  en UV-stralen

Een sterk staaltje acrylglas, dat fotoblok

Wanneer u uw foto een bijzondere uitstraling wilt geven, dan is ons acryl fotoblok een fantastische keuze. Met zijn designer look zal het in het middelpunt van de aandacht staan. Verticaal of horizontaal. Ons 25 mm dikke acrylglas doet natuurlijk niks af aan de kwaliteit van de foto. In tegendeel, de intensiteit van de kleuren en de dieptewerking worden optimaal benadrukt. Met het acryl fotoblok van WhiteWall maakt u van een snapshot een onvergetelijk moment.

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar ons acrylglas blijft altijd bestaan

Het acrylglas is weliswaar heel dik, maar achter die 25 mm kunt u niets verbergen. Perfect dus, voor foto’s die echt gezien mogen worden. Met dit spectaculaire acryl fotoblok wordt elk detail geaccentueerd. De kleuren zijn intensiever en de dieptewerking is immens. De truc is weliswaar eenvoudig, maar daardoor niet minder effectief. Het oppervlak is namelijk glanzend en de zijkanten zelfs hoogglanzend. Hierdoor wordt het invallende licht versterkt en lijkt uw foto te stralen!

Acrylblock
Een betoverende achterkant

De achterkant van het acryl fotoblok is bedekt met een witte folie en niet doorschijnend. De folie is niet alleen decoratief, maar is ook zeer nuttig. Uw foto wordt op deze manier beschermd en er kan geen licht doorheen komen vanaf de achterkant. Hierdoor krijgt u geen ongewenste diashow maar een designobject van WhiteWall topkwaliteit. Dankzij de prachtig afgewerkte, decoratieve achterkant kunt u het acryl fotoblok werkelijk overal neerzetten. Op het bureau, in de kast, op de vensterbank of op tafel. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je erop kijkt, het fotoblok is een lust voor het oog.

Acrylblock
Echte schoonheid zit vanbinnen

Goed gelijmd; houdt langer. Onze eersteklas folie zorgt ervoor dat uw foto achter het acryl fotoblok geplakt wordt zonder belletjes of scheuren. Het hoogwaardige Kodak Pro Endura fotopapier garandeert een lange levensduur van de kleuren. Dit fotopapier wordt ook gebruikt door galeries en heeft een spectaculair kleurbereik. Uiteraard worden uw foto’s ontwikkeld door ons WhiteWall fotolab, waar ze gebruik maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Onder 25mm dik acrylglas worden de kleuren intensiever en de immense dieptewerking geeft uw motief een fascinerende look, waardoor u uw ogen er niet vanaf kunt houden.

Acrylblock
Stevig op eigen benen

Zelfstandigheid is vandaag de dag een veelgevraagde kwaliteit. Het acryl fotoblok van WhiteWall voldoet hier zeker aan. Dankzij zijn 25 mm is een standaard niet meer nodig en staat hij stevig op eigen benen. Dit moderne designobject kan overal eenvoudig geplaatst worden en neemt weinig ruimte in. Absoluut onafhankelijk, verticaal of horizontaal, veelzijdig en indrukwekkend. Dat is ons acryl fotoblok!

Acrylblock
ICC-profiel

Voor een professioneel kleurbeheer kunt u ICC-profielen downloaden. Hier vindt u uw ICC-profiel.

Formaten & prijzen

Hier vindt u meer informatie over formaten en prijzen.

Nu starten
breedte
hoogte
x
-
prijs