Fotokalender

Nu maken

Alle prijzen incl. btw hier. • Eersteklas fotopapier
 • Exclusieve formaatkeuze
 • Premium drukkwaliteit
 • Moderne design-lay-outs
 • Gemakkelijke online-vormgeving
Keuze uit eerste klas papiersoorten
Exclusieve formaatkeuze
NIEUW: Inkjetdruk met hoge resolutie
Moderne design-lay-outs
Gemakkelijke online-vormgeving
4 merkpapieren + FineArt Papier
12 verschillende afmetingen
Duidelijk betere detailweergave
Verschillende kalendersjablonen
Met selecteerbare start maand

Kwaliteitspapier voor perfecte fotokalenders met selecteerbare start maand

Kwaliteitspapier voor perfecte fotokalenders 2019

Creëer met WhiteWall een fotokalender van onvergetelijke momenten. Op 13 pagina's inclusief cover kunt u uw beste foto's presenteren, een jubilaris een heel jaar lang huldigen, herinneringen aan uw bruiloft ophalen of perfecte relatiegeschenken samenstellen. Door ons uitstekende soorten merkpapier en zorgvuldige druk voldoen we ook aan professionele eisen van de muurkalender. Passend bij uw motieven en design kiest u online een van onze vier favorieten:

 • [1] Natuurpapier: papier voor zachte kleuren en niet-reflecterende uitstraling
 • [2] Premium chic afgewerkt op zijdeglans: zijdeglanspapier met briljante kleurweergave en sterke contrasten
 • [3] Structuurpapier: fijn papier met klassieke geschepte structuren en zachte uitstraling
 • [4] Standaardpapier: zijdeachtig matte uitstraling op stevig papier voor hoge standaards
 • NIEUW: FineArt mat ongestreken alleen beschikbaar voor de fotokalender XXL

NIEUW: Fotokalender XXL FineArt: het grote formaat voor professionele eisen

NIEUW: Fotokalender XXL FineArt: het grote formaat voor professionele eisen

U zoekt het grootste formaat dat verkrijgbaar is zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van uw foto's? Dan zit u met onze nieuwe XXL FineArt kalender precies goed. Het speciale FineArt papier is mat en heeft een licht gestructureerd oppervlak. Een speciale primer-behandeling zorgt ervoor dat het prettig geruwd aanvoelt en het vergrote papiervolume (320 g/m²) maakt de kalender ondanks het XXL-formaat bijzonder stabiel. Verkrijgbaar in staand en liggend formaat laat de FineArt kalender uw foto's stijlvol tot hun recht komen!

 • FineArt mat ongestreken papier met een dichtheid van 320 g/m²
 • Mat licht gestructureerd oppervlak
 • In staand (65 x 46 cm) en liggend formaat (46 x 65 cm)
 • Buitengewoon formaat voor professionele fotoprojecten

Zelf een fotokalender in het gewenste formaat creëren

Zelf een fotokalender in het gewenste formaat creëren

Om voor uw foto's het gewenste effect te garanderen, kiest u voor uw zelfgemaakte wandkalender uit een van onze 10 verschillende mogelijkheden het passende formaat voor uw motieven. U hebt de keuze uit onze premiumkwaliteit in A5, A4, A3, A2 of in XXL, in liggend of staand formaat of eerder vierkant: wij maken van uw persoonlijke voorstellingen precisiewerk.

 • Keuze uit 10 formaten
 • Alle DIN-formaten van A5 tot A2
 • Als staand of liggend formaat
 • Vierkant in twee varianten, 21 x 21 cm en 29,7 x 29,7 cm
 • Weids panorama in liggend formaat, 59,4 x 30 cm
 • NIEUW: FineArt mat ongestreken in staand (65 x 46 cm) en liggend formaat (46 x 65 cm)

Formaten

Grotere briljantie en betere detailweergave: muurkalender nu in het nieuwe inkjet-procedé

Hoogwaardige fotokalender met premium digitaaldruk

Om uw zelf ontworpen fotokalender met optimale detailscherpte, briljantie en correcte kleurweergave af te drukken maken wij gebruik van het modernste inkjet-procedé. De grote voordelen zijn het bijna onzichtbare drukraster en een buitengewone weergave van de details. Daarbij komen de intense kleuren dankzij een zeer grote kleuromvang, natuurlijke huidtinten en rustige, homogene vlakken.

Professioneel design voor uw wandkalender

Professioneel design voor uw wandkalender

Om te voldoen aan uw ideeën en hoge eisen hebben wij verschillende designsjablonen ontwikkeld waarmee u zelf gemakkelijk uw fotokalender kunt maken: klassiek elegant of modern, in ieder geval esthetisch en stijlvol. Hoeveel foto's en in welke positie uw kalenderbladen tooien, bepaalt u helemaal zelf. Kies in een keer de gewenste kalendersjabloon, het bijpassende lettertype en uw individuele achtergrond en doe u zelf en anderen een plezier. Kies uw wenskalender, het passende lettertype en uw individuele achtergrond. Bij de spiraalbinding kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit en zilver. Creëer nu meteen uw persoonlijke muurkalender en doe uzelf en anderen er een plezier mee.

 • Exclusieve kalenderlay-outs
 • Met selecteerbare start maand
 • Individueel en gemakkelijk aan te passen
 • Minimalistische en moderne esthetiek
 • Spiraalbinding in de kleuren zwart, wit en zilver

Simpel, snel, online: fotokalender maken

fotokalender maken Simpel, snel, online

Met onze moderne software creëert u in een mum van tijd uw persoonlijke wandkalender voor 2019. Plaats uw mooiste foto's online direct in de door u gekozen lay-out, voeg commentaren of persoonlijke teksten toe en pas naar behoefte de sjablonen voor uw staand of liggend formaat aan. En klaar is uw fotokalender naar eigen wens.

Nog eens bewerken makkelijk gemaakt:

 • Een opgeslagen fotokalender kunt u 45 dagen lang in uw WhiteWall-account opvragen.
 • Bestelde fotokalenders worden 200 dagen in uw account opgeslagen.

Formaten & prijzen: Fotokalender

Van idee tot fotokalender

Met WhiteWall slaagt u erin om uw speciale ideeën voor een heel persoonlijke wandkalender 2019 snel en gemakkelijk vorm te geven. WhiteWall staat niet alleen voor hoogste premiumkwaliteit, maar ook voor uitstekende service. Met onze designsjablonen en de duidelijke software voor fotokalenders maakt u van uw foto's twaalf ongeëvenaarde kalenderbladen voor het nieuwe jaar, in het door u gewenste formaat van A5, A4, A3 en A2 tot XXL, staand, liggend of vierkant, inclusief een cover. Stap voor stap maakt u online zelf de fotokalender die past bij de door u gekozen mooiste motieven. Of u nu de motieven passend bij de maanden en jaargetijden, een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum kiest, of gewoon de beste foto's uit uw verzameling in een fotokalender wilt vereeuwigen, wij helpen u om van herinneringen een onvergetelijke wandkalender te maken

Altijd de juiste keuze: formaat, papier en design

Door de selectie van de afzonderlijke elementen voor uw unieke fotokalender kunt u uw persoonlijke voorstellingen heel gemakkelijk vorm geven. Wanneer u geen zichtbare pixels of onzuiverheden wilt, bevelen wij onze grote formaten in A3, A2 of XXL foto's in hoge resolutie aan. Door het papier krijgt uw motief een extra effect. Naar wens kunt u kiezen uit hoogglans of zijdeachtig mat, krachtige kleuren of voorname terughoudendheid. Voor landschapsopnames is ons panorama-dwarsformaat zeer geschikt, maar ook in een vierkant design kunnen natuuropnames zeer effectief zijn. Om te beslissen welk formaat uw kalender moet krijgen, dient u ook te overwegen welke afmetingen en welk effect geschikt zijn voor de beoogde ruimte. Bij WhiteWall bieden wij u met 10 verschillende formaten, 4 soorten merkpapier en spiraalbindingen in zwart, zilver of wit meer dan 100 mogelijkheden om uw mooiste fotokalender voor 2019 vorm te geven.

Een geschenk met inhoud: de wandkalender 2019

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u onmiddellijk het perfecte cadeau voor familie, vrienden en klanten maken. Kies naast formaat, papier en ontwerp ook de gewenste beginmaand en laat uw ideeën en ontwerpen met onze sjablonen op de exclusieve fotokalender tot hun recht komen. Liggend, staand, klein, groot of zelfs XXL, met feestdagen of belangrijke gebeurtenissen of blanco, met teksten of in duidelijk fotodesign – laat u door WhiteWall inspireren om zelf uw wandkalender te maken. Dankzij onze onovertroffen premiumkwaliteit door geavanceerde technologie en hoge handwerkskunst zal uw werk in A5, A4, A3, A2 of in XXL indruk maken. Maak nu uw droomkalender en wij leveren hem op het adres waar hij de komende 12 maanden vreugde moet brengen.