ultraHD-afdruk onder acrylglas
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van


UltraHD Prints: de nieuwe generatie

NIEUW: Fuji Crystal Professional Archive Maxima papier

Best in class in wensformaat

Zeer glanzende kleuren

De HD-vesie van de acrylbestseller
High-end opnameweergave
Maximum aan details
Dezelfde foto, dubbele resolutie
Verhoogde verzadiging en stralingskracht
Immense dieptewerking
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans

NIEUW: De volgende evolutietrede van de WhiteWall ultraHD Prints

ultraHD-afdruk onder acrylglas

Met geen enkel procedé laat een drukraster zich beter vermijden dan met de klassieke belichting op fotopapier. Om ervoor te zorgen dat ook de vooruitgang van de moderne cameratechniek op uw foto's zichtbaar wordt, hebben wij het procedé bij WhiteWall verder ontwikkeld. Al met de ultraHD-afdruk van de eerste generatie hebben wij het klassieke foto-ontwikkelingsproces gerevolutioneerd. Met het door Fujifilm in Europa nieuw ontwikkelde fotopapier Crystal Archive Professional Maxima tillen wij het realisme naar een nieuw level.

De geoptimaliseerde opnameweergave voldoet aan de allerhoogste eisen van kleurweergave en doortekening van de details:

 • Dieper zwart met fijnere details door meer dan 10% grotere maximale dichtheid
 • Briljantere en intensere kleuren door 21% groter kleurruimte-volume
 • Langer briljante kleuren door duidelijk verhoogde lichtstabiliteit

Ook verkrijgbaar als pure ultraHD-fotoafdruk of als ultraHD alu-Dibond afwerking.

Modernste technologie voor extreme scherpte: UltraHD-afdruk onder acrylglas

afdruk onder acrylglas ultraHD

Veel moderne camera's maken tegenwoordig enorm gedetailleerde opnames mogelijk met een hoge resolutie en weinig beeldruis. Zelfs de smartphone-camera's zijn technisch geëvolueerd. Om deze verbetering in de opnamekwaliteit ook op foto's zichtbaar te maken, hebben we onze bestsellers verder ontwikkeld en presenteren we nu met ultraHD-afdrukken onder acrylglas scherpte en detail tot in de perfectie. Vergeleken met klassieke foto's bieden de ultraHD-afdrukken een aanzienlijk verbeterde resolutie en bereiken zo een duidelijk toegenomen scherpte in de fijne beelddetails.

 • Revolutionair belichtingsprocedé met vastestoflaser: de gelijkblijvende afstand van de laser tot het papier zorgt voor super kwaliteit in alle delen van de foto.
 • Opslag onder airconditioning: het speciale merkpapier krijgt optimale vlakheid tijdens de belichting.
 • Beeldoptimalisering met software: perfect gebruik van het volledige vermogen tijdens de belichting.

 • [1] Fotoafdruk, [2] UltraHD-Abzug

Maximale dichtheid van detail en nauwkeurige contouren met
ultraHD-afdrukken onder acrylglas

ultra HD afdruk onder acrylglas

Met de ultraHD-afdrukken onder acrylglas maakt WhiteWall het mogelijk om de kleinste details van uw foto's te benadrukken. Door de belichting blijft de ultraHD-afdruk, zelfs van dichtbij bekeken, absoluut nauwkeurig qua details, zelfs bij foto's in groot formaat - mits voldoende beeldkwaliteit.

NIEUW: Op het Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is de visuele maximale dichtheid nog eens met 10% vergroot. Nu kunnen op uw foto zelfs in donkere schaduwpartijen nog fijnere details weergegeven worden.

Het resultaat toont zich perfect realistisch en komt overeen met het natuurlijke zicht en met het vermogen van de retina om alle beeldinformatie te bundelen en als één geheel te zien. Als ultraHD-afdruk onder acrylglas komen de exacte contouren en details in toenemende mate tot uitdrukking.

Meer kleurruimte-volume en lichtstabiliteit voor uw ultraHD-afdruk achter acrylglas

ultra HD-afdruk onder acrylglas

Met het nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is het volume van de kleurruimte met nog eens 21% vergroot. Vooral donkere en verzadigde kleuren worden briljanter en met nog meer details afgebeeld. Zo kunnen zelfs extreme lichtomstandigheden op ultraHD-afdrukken achter acrylglas door WhiteWall natuurgetrouw weergegeven worden. Door de vergrote contrastomvang en de toegenomen maximale dichtheid komen uw ultraHD-afdrukken achter acrylglas over als echte klassieke foto's met intensere kleuren en sterkere contrasten. Zelfs moderne LED-spots, die in galeries en musea gebruikt worden, kunnen de ultraHD-afdruk niet schaden – de verhoogde lichtstabiliteit garandeert langdurige kleurechtheid.

Bovendien sluiten gelijkblijvende productieomstandigheden bij ons nieuwe procedé zelfs afwijkingen bij nabestellingen vrijwel helemaal uit.

 • Nog grotere contrasten door diepere tinten zwart
 • Enorme kleurintensiteit en lichtstabiliteit
 • Verhoogd dynamisch effect door gedifferentieerde helderheidsgradaties
 • Consistente productieomstandigheden optimaliseren nauwkeurigheid bij herhaalde belichtingen

Uw foto als afwerking onder briljant-helder acrylglas met alu-Dibond achterkant

Foto afdruk onder acrylglas ultraHD

De kwaliteiten van de scherpe, gedetailleerde en contrastrijke ultraHD-afdruk [2] tonen zich in de perfectie onder acrylglas [1]. Het lichte en onbreekbare materiaal versterkt het effect van echte fotoafdruk en benadrukt de kleurenschittering en de diepte van het motief. Door gebruik te maken van een blijvend elastisch silicone wordt uw ultraHD-afdruk in de afwerking zonder bellen en scheurtjes duurzaam beschermd en verzegeld. Bovendien is onze silicone extreem belastbaar en beschermt zelfs tegen uitzetting van het materiaal bij temperatuurschommelingen. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond [3] - bestaande uit 2 beklede aluminium platen met een kern van polyethyleen - completeert het totaalbeeld.

 • 2 mm acrylglas: subtiele diepte en levendige kleuren in premiumkwaliteit voor decente acrylglaseffecten en grote bestellingen
 • 4 mm acrylglas: enorme dieptewerking met briljante kleuren en scherpte tot in het detail voor ervaren fotografen en professionals – ook voor presentaties in galeries en exposities

 • [4] NIEUW - Optie Lijst: Slimline-omlijsting - Een edele lijst voor uw foto - 1 mm brede, 0,5 cm diepte omlijsting van aluminium

Op de centimeter nauwkeurig wensformaat voor uw ultraHD-afdruk op
Fuji Crystal Professional Archive Maxima

Foto-Abzug hinter Acrylglas ultraHD online bestellen

Bij WhiteWall maken wij uw ultraHD-afdruk op Fuji Crystal Professional Archive Maxima niet alleen in alle standaardformaten, maar ook op de centimeter nauwkeurig in uw wensformaat. Kies uit onze voorgegeven afmetingen van mini tot XXL of geef ons uw maten op inclusief de gewenste verhouding lengte-breedte. Ook de vorm van de hoeken is variabel.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm
 • Maximale grootte: 248 x 122 cm

Formaten >

Ophangmogelijkheden voor Acryl-verzegelingen: klaar voor de presentatie

Onze ophang-elementen op de achterkant maken een ongecompliceerde en veilige ophanging mogelijk. Afhankelijk van het gekozen formaat onderscheiden we tussen 3 soorten van ophanging, die standaard gemonteerd worden:

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte

 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

ultraHD foto afdruk

Elke ultraHD-afdruk onder acrylglas wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Perfectie met de nieuwe ultraHD Prints

"Het fotopapier Crystal Archive Professional Maxima dat Fujifilm in Europa ontwikkelde, voldoet aan de allerhoogste eisen van kleurweergave en doortekening in de details. Vooral de high-end-kwaliteit van de ultraHD prints profiteert enorm van dit nieuwe fotopapier."

- Jens Rubbert, Chief Product Specialist Fujifilm Europe -