Metallic afdruk onder acrylglas
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Fotopapier: Kodak Metallic
Glasdikte: 2 mm
Alu-dibond als achterwand
In verschillende stijlen, materialen en kleuren
Voor elk formaat bieden wij een passend ophangsysteem
Metallic glans
Kristalhelder acrylglas
Composietpaneel
Meer dan 80 modellen van lijsten
Geïntegreerd ophangsysteem
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans

Kodak Metallic: Metallic glans voor uw echte fotoafdruk

Metallic afdruk onder acrylglas

Fotopapier van topkwaliteit is een voorwaarde voor eersteklas resultaten. Bij WhiteWall wordt uw echte fotoafdruk met moderne lasertechniek belicht en op de traditionele manier ontwikkeld. Kodak Metallic Papier is bij uitstek geschikt voor contrastrijke fotos en voor nachtopnames met veel lichtbronnen. Hierbij worden de lichte gedeeltes het briljantst. U bereikt buitengewone effecten:

 • [1] Luxe oppervlak: metallic glanzend met hoogglans finish
 • [2] Intensieve kleuren: sterk sprekende motieven door intense kleurweergave
 • Kleurvast papier: 75 jaar kleurintensiteit gegarandeerd

Dubbele glans: kristalhelder acrylglas op Kodak Metallic Papier

Metallic fotoafdruk onder acrylglas

Voor de afwerking onder acrylglas van uw echte fotoafdrukken op Kodak Metallic [2] gebruiken wij licht en breukvast acrylglas [1]. De stabiele achterwand uit alu-dibond [3] zorgt voor nog meer stevigheid en een langere levensduur van uw werk. Het briljant glanzende acrylglas accentueert de dieptewerking van uw motief en maakt uw kleuren nog stralender. Uw echte fotoafdruk op Kodak Metallic Papier ziet er achter acrylglas nog levendiger uit en is bovendien beschermd.

 • Glasdikte: 2 mm voor een chic acrylglas-effect
 • Effect: meer diepte, stralende kleuren en sterke contrasten
 • Bescherming: tegen UV-stralen voor gegarandeerde kleurbriljantie en kristalheldere materialiteit

Langdurige stevigheid en tijdloos design: alu-dibond als achterwand

Het 3 mm dikke alu-dibond vormt een blijvend stevige achterwand voor uw hoogwaardig afgewerkte fotoafdrukken. Het composietpaneel bestaat uit drie componenten: uit 2 aluminiumplaten met een platinumwitte coating [1], [3] en een kern van zwart polyethyleen [2]. Door het geringe eigen gewicht van dit drielagensysteem is een ongecompliceerde en professionele presentatie mogelijk die een kunstgalerie waardig is.

 • Betrouwbare statica en gelijkblijvend aanzien
 • Ook ideaal bij oversize en panoramaformaten
 • Professionele presentatie onder acryl in tijdloos design
Metallic afdruk onder acrylglas create
Uw wensproduct in uw eigen wensformaat: metallic afdruk onder acrylglas
Metallic afdruk onder acrylglas offer

Afdrukken op Kodak Metallic onder acrylglas maken wij bij WhiteWall in uw wensformaat. Individueel en op de centimeter nauwkeurig. De lengte- en breedteverhoudingen van 9 x 9 cm tot 180 x 120 cm kunt u helemaal zelf kiezen en als u wilt kunnen de hoeken worden afgerond. Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen zoals panoramaformaat of rond.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm
 • Maximale grootte: 180 x 120 cm

Formaten >

Extra focus voor uw metallic afdruk achter acrylglas: een veelvoud aan lijsten

Create Metallic afdruk onder acrylglas

Fotoafwerkingen onder acrylglas bieden een tijdloos design en passen overal bij. Om uw persoonlijke stijl nog meer tot zijn recht te laten komen kunt u uw foto op Kodak Metallic ook laten inlijsten. Het onmiskenbaar eigen karakter van uw werk komt daardoor nog sterker tot uitdrukking. Met meer dan 80 modellen van lijsten in verschillende stijlen, materialen en kleuren is een individuele vormgeving mogelijk en kan voor elke smaak het passende worden gevonden. Het materiaal voor de ophanging is al op de lijst aangebracht.

 • Stijl: modern, landhuis, klassiek of loft
 • Materiaal: massief hout met echt houtfineer of aluminiumlijst
 • Vervaardiging: handwerk in onze eigen schrijnwerkerij

Lijsten >

Ophangmogelijkheden voor Acryl-verzegelingen: klaar voor de presentatie

Onze ophang-elementen op de achterkant maken een ongecompliceerde en veilige ophanging mogelijk. Afhankelijk van het gekozen formaat onderscheiden we tussen 3 soorten van ophanging, die standaard gemonteerd worden:

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte
 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Metallic afdruk onder acrylglas For Shipping

Elke echte fotoafdruk onder acrylglas wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

 • Speciale kunstverpakking
ICC profielen
Metallic afdruk onder acrylglas ICC profilen
Formaten & prijzen
Metallic afdruk onder acrylglas Formats and Prices
Kwaliteit van de testwinnaar

Er zijn meer vakmensen die in ons vertrouwen hebben dan in welk ander fotolab ook. Vele gewonnen tests en aanbevelingen van de vakpers bevestigen dat dit absoluut terecht is. Nu ontdekken

Metallic afdruk onder acrylglas Award-Winning Lab

Meer extravagantie: met fotoafdrukken op Kodak Metallic Papier

Glanzend duo: Kodak Metallic en glanzend acrylglas

Stralende herinneringen: acrylglasproducten als fotogeschenk

Soms is een belevenis of gebeurtenis in onze herinnering stralender dan die werkelijk was. Nou en? Geef de dingen de glans die de gebeurtenissen naar uw idee verdiend hebben: met het Kodak Metallic Papier. Het groen van de avondjapon was in het echt veel intenser? De reclameborden in Tokio in werkelijkheid veel feller? Gebruik dan het effect van Kodak Metallic en laat kleuren oplichten en lichtbronnen stralen. De metallic glans van het hoogglansoppervlak doet modern en glamoureus aan, de fotos zullen dus in geen enkel opzicht achterblijven bij uw herinneringen. Als u nog meer producten met metallic glans zoekt, kijk dan ook naar onze directdruk op geborsteld aluminium. Deze druk is ook geschikt voor beschermde ruimtes buiten.

Mag het een beetje meer zijn? Ja, dat mag! Met fotoafwerkingen onder glanzend acrylglas bereikt u een optimale glans. Een kwestie van smaak? Ja, natuurlijk. Maar verschillende smaken betekenen ook verscheidenheid. Een macro-opname van een verlovingsring is kitsch? Vinden wij niet! Een XXL-formaat van een lievelings-oldtimer is overdreven? Absoluut niet! Hou de ogenblikken vast die u ontroeren: in beelden die blijven. Presenteer uw herinneringen naar uw eigen smaak: in hoogglans of mat, bont of zwart-wit, met vloeiende overgangen of scherpe contrasten. Bij ons kunt u uw opnames zo vormgeven als u ze in uw herinnering ziet.

Wilt u acrylglasproducten cadeau geven, als huwelijksgeschenk, als verjaarscadeau of bij een jubileum: wij hebben tal van varianten voor heel verschillende smaken. De dieptewerking van acrylglas is indrukwekkend. Kies gewoon het passende fotopapier voor uw motief: de klassieker Fuji Crystal DP II voor allerlei verschillende opnames en uiteenlopende motiefcontrasten of het Ilford Z/W, de meester voor zwart-witfotografie met bescherming tegen verbleken, diepe contrasten en een exacte weergave van de grijsscala. Acrylglasafwerkingen zijn overigens ook met mat acrylglas verkrijgbaar. Voor kleinere formaten zijn ook onze acrylglasstandaards of het acrylblok erg handig. Voor iedere gelegenheid om te schenken en voor elke smaak het passende!