Echte fotoafdruk onder acrylglas
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Bestseller in galeriekwaliteit
Glanzend acrylglas
Achterwand van alu-Dibond:
Op verzoek ingelijst
Lang houdende siliconen-afdichting
vrije formaatkeuze, tot op de centimeter
met drie verschillende glasdikten: 2 mm, 4 mm of 6 mm
maximale stabiliteit en een zeer gering gewicht
kies uit meer dan 80 houten en metalen lijsten een stijlvolle inlijsting
elastische silicone
Inclusief
ophangsysteem
5 jaar
garantie
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans
Merkpapieren voor uw foto: optimalisatie van uw foto op acrylglas

De afdruk van uw foto wordt met de modernste lasertechniek belicht en op de klassieke manier ontwikkeld. Voor onze echte fotoafdrukken gebruiken wij uitsluitend merkpapier van hoge kwaliteit met gegarandeerde kleurbriljantie. Bij een echte fotoafdruk onder 2 mm dik acrylglas staan u twee verschillende papiersoorten ter beschikking:

 • Fuji Crystal DP II: Klassieker - voor allerlei soorten werken en verschillende motiefcontrasten
 • Kodak Pro Endura: Dit papier is vooral geschikt voor opnamen met sterke contrasten zoals bijvoorbeeld portretten of architectonische motieven
 • Ilford Z/W: Voor zwart-wit-fotografie met bescherming tegen verbleken, grote contrastomvang en nauwkeurige weergave van de grijsscala
Glanzend acrylglas voor acrylglasafwerkingen

Acrylglas is licht, breukvast en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. De eigenschappen van uw foto als echte afdruk worden door de afwerking achter glanzend acrylglas versterkt: de kleurbriljantie komt beter uit en de dieptewerking wordt vergroot. Kies de passende glasdikte voor uw acrylglasfoto.

  [1] 2 mm dikte
  Gematigde acrylglas-effecten

 • Ruimtelijke diepte en stralende kleuren

 • [2] 4 mm dikte
  Galeriestandaard

 • Dieptewerking met grote kleurbriljantie en haarscherpe beelddetails
 • Presentatievorm voor galeries en andere tentoonstellingen

 • [3] 6 mm dikte
  Maximaal 3D-effect

 • Objectkarakter met enorme dieptewerking en nog intensievere kleurbriljantie
 • Uitzonderlijke kwaliteit voor speciaal uitgekozen werken
Uw foto achter glanzend acrylglas: afwerking in galeriekwaliteit

Acrylglasfoto's met een stevige achterwand uit alu-Dibond zijn zeer stabiel. Het tijdloze design van foto's op glanzend acryl kan bij alle mogelijke presentaties gebruikt worden en beantwoordt aan de hoogste professionele eisen.


Foto's achter acrylglas zijn in combinatie met het drielagensysteem van alu-Dibond bijzonder stabiel. Blijvend elastisch silicone is de ideale component om uiteenlopende materialen gezamenlijk met elkaar af te dichten. Het is flexibel en vangt de verschillen in uitzetting van de materialen bij temperatuurschommelingen op. De garantie voor een blijvende afwerking zonder blaasjes en scheuren.

[1] Kristalhelder acrylglas
[2] Echte fotoafdruk & blijvend elastisch silicone [3] Stabiele alu-Dibond achterwand
[4] NIEUW Optie Lijst: Slimline-omlijsting - Een edele lijst voor uw foto - 1 mm brede, 0,5 cm diepte omlijsting van aluminium

Alu-Dibond achterwand voor grote belastbaarheid

Alu-Dibond is een drielagensysteem en bestaat uit twee aluminiumplaten met een platinumwitte coating en een kern van zwart polyethyleen. De 3 mm dikke aluminium basisplaat geeft uw echte fotoafdruk onder acrylglas extra stevigheid en heeft daarbij een gering eigen gewicht. Hij is daarom ideaal voor fotoafwerkingen onder acrylglas in alle formaten.

 • Aluminiumlaag
 • Kunststofkern, zwart
 • Aluminiumlaag
 • Achterwand, wit
Glanzende acrylglasfoto's in formaten naar keuze

Uw echte afdruk onder acrylglas wordt vervaardigd in uw individuele wensformaat - op de centimeter nauwkeurig. Kies voor uw foto achter acryl formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of presenteer uw foto in speciale vormen zoals panorama- of rond formaat.

 • bij 2 mm dikte: minimale grootte: 9 x 9 cm, maximale grootte:
  290 x 180 cm
 • bij 4 mm dikte: minimale grootte: 9 x 9 cm, maximale grootte:
  180 x 122 cm
 • bij 6 mm dikte: minimale grootte: 9 x 9 cm, maximale grootte:
  (180 x 122 cm)

  Andere formaten
Veelvoud aan lijsten voor uw foto onder acrylglas: 80 verschillende modellen

Onze fotoafwerkingen onder acrylglas in combinatie met de achterwand uit alu-Dibond zijn klaar om op te hangen. Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 80 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.


verder lesen
Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen.

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte

 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails
Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Elke fotoprint onder acrylglas wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Kristalheldere blik op uw foto: acrylglas maakt uw foto waardevoller
Of glanzend of mat: acrylglas heeft effect
Een goed begin: acrylglas in 2 mm dikte

Foto's achter acryl zijn niets nieuws. Maar belichte echte fotoafdrukken onder acrylglas zijn een bijzonderheid – de meeste aanbieders hebben alleen acrylglasdrukken in hun bestand. WhiteWall biedt deze klassieke variant in een veelvoud aan vormen aan – in galeriekwaliteit. Op onze echte fotoafdrukken geven wij de garantie van 75 jaar kleurbriljantie. Uw foto onder acryl wordt gestabiliseerd door een uit drie lagen bestaand composietpaneel uit aluminium en polyethyleen. Alu-Dibond, foto en acrylglas worden met blijvend elastisch silicone afgedicht. Uw foto's als acrylfoto's onder glanzend acrylglas kunt u in 3 glasdiktes online bestellen:

 • in 2 mm dikte
 • in 4 mm dikte
 • in 6 mm dikte

U zult een nieuwe intensiteit van de kleuren zien en een extra ruimtelijke diepte. De dieptewerking kan door de keuze van de glasdikte gevarieerd worden. Hoe dikker het glas is, des te groter is het effect.

Glanzend acryl op Fuji Crystal DP II papier is de perfecte combinatie voor kleurrijke motieven als het carnaval in Rio, de bloeitijd op Madeira of uitstapjes met kinderen naar het ballenbad. Landschappen, skylines of macro-opnames van glanzende insecten – dat alles mag en moet door de afwerking met acryl glanzen, stralen en schitteren. De versterkte kleurbriljantie en dieptewerking geven de beschouwer het gevoel erbij aanwezig te zijn - alsof het uitgebeelde motief binnen reikwijdte is. Sommige motieven hebben echter een meer ingetogen presentatie nodig. Nuchterheid en inhoudelijke helderheid. Voor deze werken is mat acryl passender.


Voordelen van mat acrylglas:

 • Absorbeert het licht
 • Verhindert reflecties
 • Ingetogen effect

Onze acrylgas-afwerkingen zijn door de achterwand uit alu-Dibond ook in groot formaat stabiel en kunnen gemakkelijk worden gehangen en getransporteerd.

Niet iedereen is beroeps en niet iedereen heeft er behoefte aan om zijn foto's volgens de gangbare standaards van een kunstgalerie te presenteren. Naast 4 en 6 mm glasdiktes bieden wij ook het 2 mm dikke acrylglas aan. Dat ziet er chic en professioneel uit en laat al meer diepte en een grotere kleurintensiteit zien. Geef trots uw foto's cadeau in alle gewenste afmetingen en formaten. Klassiek voor de wand met een standaardophangsysteem of met een van onze acrylglasstandaards. Een objectachtige afwerking om los neer te zetten biedt het 25 mm dikke acryl fotoblok. Hou uw herinneringen vast - en deel ze met anderen.